Spel med motorcykel

Vi som bor här upp i Norden och Sverige måste tyvärr acceptera att säsongen för att åka motorcykel är tämligen begränsad. Under en stor del av året tvingas vi ställa undan motorcykeln och kan inte göra annat än att vänta på att sommaren och värmen återigen gör entré.

Spel med motorcykel

Det är så klart inte speciellt roligt för oss som brinner för att åka motorcykel. Men nu för tiden finns det substitut att sysselsätta sig med medan snö och kyla ockuperar vägarna. Nu för tiden finns det nämligen flera dator- och tv-spel där du kan glida runt på hoj. Det är inte samma sak som verkligheten, men det är alltid något att göra i väntan på våren. I den här artikeln tänkte jag därför skriva om tre bra spel som kan hjälpa dig att uthärda den svenska vintern.

Moto Racer 4

Moto Racer 4 från 2016 är ett perfekt spel för dig som vill känna farten uppe på en motorcykel. Hoppa upp på hojen och glid iväg. Med Unreal Engine 4 är spelet en lika given succé som sina föregångare. Här får du njuta av kraftfulla motorcyklar som tar dig fram snabbt genom snygga landskap och miljöer. Du har dessutom möjlighet att designa din egen motorcykel så att den kan se ut precis som ditt vanliga åk när utmana upp till tio spelare samtidigt online. Förutom grafiken, farten och chansen att visa dina skills mot andra mänskliga spelare online, så är Moto Racer 4 ett bra val eftersom det innehåller så många olika spelsätt. Du kan bland annat spela Golden Helmet; då ska du tävla om att vinna den gyllene hjälmen. Eller varför inte spelsätten Last Man Standing eller King Of The Hill. I det här spelet finns många alternativ.

MotoGP18

MotoGP18 är ett måste för dig som gillar riktigt snabba motorcyklar och gummi som bränns mot het asfalt. Det här spelet tar dig ut på de riktiga racing-banorna runt om i världen och du får testa på att köra mot världseliten i flera olika tävlingar. Nu finns även den nya banan i Thailand: Buriram International Circuit. Klättra från loppen på lägre nivåer och nå de allra mest exklusiva tävlingarna. Ny teknik som förbättrar spelets fysik gör att åkupplevelsen är verkligare än någonsin. MotoGP18 handlar om fart, fart och åter fart och det här spelet kommer garanterat ge dig många adrenalinkickar.

MotoGP18

Moto Racer 3: Gold Edition

Föregångaren till det ovan nämnda Moto Racer 4. Men den här versionen är förvisso gammal, men den blir aldrig utdaterad. Och nu finns den dessutom i Gold Edition. Det här är spelet för dig som vill testa på precis allt inom motorcykel. Det här är ett mångsidigt motorcykelspel med väldigt mycket variation. I ett och samma spel kan du köra allt från Grand Prix, Freestyle och Cross. Vill du ha ett enda spel så rekommenderar jag därför Moto Racer 3: Gold Edition. Inget annat spel erbjuder så många olika inriktningar inom motorsport. I Gold Edition kan du dessutom låsa upp några speciella fordon. Du kan till exempel åka en militärhoj – eller varför inte en flygande gris. Vad du än väljer så kan Moto Racer 3: Gold Edition vara ett bra sällskap i vintermörkret.